Social media in Sales

Het gebruik van Social Media in Sales is niet meer weg te denken. In Sales draait veel om persoonlijkheid. Gunnen, een klik hebben, goed gevoel, lezen en schrijven met elkaar, zijn uitspraken die in Sales veel gehoord zijn. Welke verbinding leg je met je klant? Hoe ziet en ervaart de klant jou?

Natuurlijk is zelfkennis hierbij van groot belang, maar evenzo belangrijk is hoe de klant jou ziet. Welk beeld breng je over bij een eerste ontmoeting? Hoe belangrijk is dat?

In deze workshop gaan we dieper in op de rol van Imago in Sales. Welke rol speelt beeldvorming en hoe kunnen we die beinvloeden. In het huidige digitale tijdperk is het gebruik van Social Media van groot belang geworden bij het bouwen van een imago. Het is, naast mond-op-mond, de enige manier om een beeld van jezelf te geven zonder iemand te ontmoeten.

We gaan in de workshop dieper in op het gebruik van Social Media, en dan met name LinkedIn. Voorafgaand aan de workshop doen we een kort LinkedIn onderzoek naar de deelnemers, de resultaten delen we tijdens de workshop.

De workshop laat zien hoe een Proactief gebruik van Social Media het verschil kan maken in Sales.

[layerslider_vc id=”4″]
Share this post
EditorSocial Media in Sales