verbeter voortdurend mindset & skillset

ONTWIKKELEN

Om succesvol te zijn (en te blijven) in sales zijn een aantal ingredienten nodig. We maken hierbij onderscheid tussen ingredienten die ‘leerbaar’ zijn en ingredienten die meer ‘aangeboren’ zijn.

Aangeboren zijn zaken als: talent, ambitie, optimisme en empathisch vermogen. Vanzelfsprekend zijn dit ingredienten die succes in sales wezenlijk beinvloeden. Ze zijn ook zeker van belang als we mensen helpen zichzelf te verbeteren. Maar er is een beperking. We kunnen het mensen niet leren. Het is dus vooral van belang om deze ingredienten aan de voorkant (recruitment en doorstroom) te ‘zien’.

Leerbaar zijn zaken die we door middel van workshops en training kunnen overdragen. Als het gaat om Sales, weten we inmiddels vrij goed wat iemand moet kunnen om succesvol te zijn, worden en blijven. Daarnaast zijn we ons ervan bewust hoe een sales team gestuurd moet worden en kennen we de kenmerken van een succesvol sales proces.

 

TRAINING

Onderzoek wijst uit dat 80% van de kennis die tijdens een training wordt overgedragen binnen 30 dagen vergeten is als het getrainde niet ingebed wordt in de dagelijkse werkzaamheden.

De effectiviteit van trainingen hangt dus af van de koppeling met de praktijk van alle dag. Al onze trainingen worden daarom gekoppeld aan de strategie van de onderneming, het sales proces en vooral ook aan de dagelijkse activiteiten.

Elke training bestaat uit een klein deel theorie en een groot deel voorbeelden, tips, do’s en don’ts, rollenspellen en teamopdrachten. We houden hierbij ook rekening met het ervaringsniveau van de deelnemers.

Waar onze workshops vooral gaan over Mindset, gaan onze trainingen vooral over Skillset. ‘Willen en kunnen’.

 

VOORBEELDEN VAN TRAININGEN

Alle workshops en trainingen worden aangepast aan de karakteristieken van uw onderneming en de markt waarin u actief bent.

[layerslider_vc id=”4″]
Share this post
EditorTrainingen